ADIDAS x Disney Altaswim Finding Nemo Swim Sandals Blue

Купи сега33.95 лв.47.95 лв.


ADIDAS x Disney Altaswim Finding Nemo Swim Sandals Blue, се намира в категория Мода - Array в GeGa.bg. ADIDAS x Disney Altaswim Finding Nemo Swim Sandals Blue е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 33.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS x Disney Altaswim Finding Nemo Swim Sandals Blue Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.00 лв., намален от 47.95 лв. на 33.95 лв.

Чудесни детски сандали Adidas в синьо, изработени от висококачествени материали. Създаден  в сътрудничество с Disney,   моделът е здрав, гъвкав и бързосъхнещ  с контурна подложка,   която отвежда водата и е  предназначен за плуване.   Дизайнът е  с дупки в горната част за проветривост в топлите дни. Омекотяваща EVA пяна, осигурявава  лекота, комфорт и издръжливост през целия ден.   Сандалите се закопчават  се за секунди, благодарение на велкро лепенки.   Подметката е изработена от издръжлива на износване гума, която осигурява много добро сцепление дори на мокра повърхност. Идеален  избор както за плаж, така и за басейн. Много добре се съчетават с къси панталони и тениска.
   

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Категория: Мода - Array
Купи сега33.95 лв.47.95 лв.



Може да харесате още:
s.Oliver Блуза черно
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: s.Oliver
Категория: Мода - Array
Виж цената
LASCANA Тениска сиво / тъмносиво
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: LASCANA
Категория: Мода - Array
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK