ADIDAS x Donovan Mitchell Pants Black

Купи сега44.95 лв.68.95 лв.


ADIDAS x Donovan Mitchell Pants Black, се намира в категория Мода - Adidas > Деца > Долнища в GeGa.bg. ADIDAS x Donovan Mitchell Pants Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 44.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS x Donovan Mitchell Pants Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 24.00 лв., намален от 68.95 лв. на 44.95 лв.

Страхотно детско спортно долнище Adidas в черно, изработено от висококачествена дишаща материя. Моделът е създаден в партньорство с баскетболната супер звезда Донован Мичъл - „ Спида“ . Дизайнът на долнището има класическа кройка, два странични джоба и еластичнa талия, която се регулира допълнително с връзки. Долнището осигурява свобода на движението, а логото на марката допълва спортната визия. Вдъхновен от неподражаемия стил на баскетболиста, моделът е перфектния избор както за баскетбол, така и за други видове спорт или за ежедневието. Перфектно се съчетава с тениска или спортно горнище.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега44.95 лв.68.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK