Agnotis Natural sponge детска гъба за миене 1 бр.

Купи сега10.45 лв.12.30 лв.


Agnotis Natural sponge детска гъба за миене 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Péče o dětskou pokožku > Koupání dětí в GeGa.bg. Agnotis Natural sponge детска гъба за миене 1 бр. е произведен от Agnotis и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.45 лв.

Промоционална цена на Agnotis Natural sponge детска гъба за миене 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.85 лв., намален от 12.30 лв. на 10.45 лв.

Agnotis Natural sponge, 1 бр. , Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Направете къпането на своето дете по-приятно. Детската тривка Agnotis Natural sponge е произведена от качествен материал, не дразни нежната кожа на вашето дребосъче и е мека и приятна на допир. Характеристики: не дразни кожата на детето материал с добра попивателна способност много мек на допир материал

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Agnotis
Купи сега10.45 лв.12.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK