AHAVA Clineral PSO хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 200 мл.

Купи сега39.95 лв.47.00 лв.


AHAVA Clineral PSO хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové krémy в GeGa.bg. AHAVA Clineral PSO хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 200 мл. е произведен от AHAVA и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.95 лв.

Промоционална цена на AHAVA Clineral PSO хидратиращ лосион за тяло за много суха кожа 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.05 лв., намален от 47.00 лв. на 39.95 лв.

AHAVA Clineral PSO, 200 мл. , Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло AHAVA Clineral PSO, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина успокоява и освежава кожата понижава сърбежа и паренето по кожата интензивно подхранва и омекотява подобрява сухата кожа осигурява на кожата дълготрайна гладкост Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.

Тип кожа: загрубяла, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AHAVA
Купи сега39.95 лв.47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK