AHAVA Dead Sea Mud сапун с черна кал 100 гр.

Купи сега16.00 лв.27.00 лв.


AHAVA Dead Sea Mud сапун с черна кал 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Mýdla > Tuhá mýdla в GeGa.bg. AHAVA Dead Sea Mud сапун с черна кал 100 гр. е произведен от AHAVA и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.00 лв.

Промоционална цена на AHAVA Dead Sea Mud сапун с черна кал 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.00 лв., намален от 27.00 лв. на 16.00 лв.

AHAVA Dead Sea Mud, 100 гр. , Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун AHAVA Dead Sea Mud е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: почиства кожата в дълбочина не дразни и не изсушава кожата има неутрално pH Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.

Тип кожа: мазна, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AHAVA
Купи сега16.00 лв.27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK