AHAVA Time To Clear продукт за почистване на водоустойчив грим от очи за чувствителни очи 125 мл.

Купи сега31.10 лв.37.00 лв.


AHAVA Time To Clear продукт за почистване на водоустойчив грим от очи за чувствителни очи 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. AHAVA Time To Clear продукт за почистване на водоустойчив грим от очи за чувствителни очи 125 мл. е произведен от AHAVA и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.10 лв.

Промоционална цена на AHAVA Time To Clear продукт за почистване на водоустойчив грим от очи за чувствителни очи 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.90 лв., намален от 37.00 лв. на 31.10 лв.

AHAVA Time To Clear, 125 мл. , Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим AHAVA Time To Clear ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим идеално разтваря и водоустойчив грим има успокояващ ефект не оставя мазен филм по кожата Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.

Ефект: успокояване, Консистенция: олио, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AHAVA
Купи сега31.10 лв.37.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK