AHAVA Time To Hydrate дневен хидратиращ крем за нормална към суха кожа 50 мл.

Купи сега60.09 лв.70.70 лв.


AHAVA Time To Hydrate дневен хидратиращ крем за нормална към суха кожа 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. AHAVA Time To Hydrate дневен хидратиращ крем за нормална към суха кожа 50 мл. е произведен от AHAVA и се предлага от NOTINO.bg на цена 60.09 лв.

Промоционална цена на AHAVA Time To Hydrate дневен хидратиращ крем за нормална към суха кожа 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.61 лв., намален от 70.70 лв. на 60.09 лв.

AHAVA Time To Hydrate, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице AHAVA Time To Hydrate подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Активни вещества: алое вера, витамин E, Ефект: Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : нормална, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AHAVA
Купи сега60.09 лв.70.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK