Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli серум за коса за блясък и мекота на косата 45 мл.

Купи сега40.00 лв.50.00 лв.


Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli серум за коса за блясък и мекота на косата 45 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Séra na vlasy в GeGa.bg. Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli серум за коса за блясък и мекота на косата 45 мл. е произведен от Alfaparf Milano и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.00 лв.

Промоционална цена на Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli серум за коса за блясък и мекота на косата 45 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.00 лв., намален от 50.00 лв. на 40.00 лв.

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 45 мл. , Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: осигурява на косата необходимата хидратация придава на косата интензивен блясък прониква до скалпа и го укрепва Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.

Големина на опаковката: опаковка за пътуване (до 100 мл), Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, предпазва от външните влияния, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: нормален скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alfaparf Milano
Купи сега40.00 лв.50.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK