Allies of Skin Mandelic нощен серум да уеднакви цвета на кожата 30 мл.

Купи сега181.05 лв.213.00 лв.


Allies of Skin Mandelic нощен серум да уеднакви цвета на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Allies of Skin Mandelic нощен серум да уеднакви цвета на кожата 30 мл. е произведен от Allies of Skin и се предлага от NOTINO.bg на цена 181.05 лв.

Промоционална цена на Allies of Skin Mandelic нощен серум да уеднакви цвета на кожата 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 31.95 лв., намален от 213.00 лв. на 181.05 лв.

Allies of Skin Mandelic, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Allies of Skin Mandelic е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: действа срещу несъвършенства омекотява уеднаквява цветовия тон на кожата Начин на употреба: Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.

Активни вещества: антиоксиданти, пептиди, салицилова киселина, Ефект: anti-age, озаряване, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Allies of Skin
Купи сега181.05 лв.213.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK