Alpecin Medicinal Special тоник срещу косопад за чувствителна кожа на скалпа 200 мл.

Купи сега19.10 лв.20.00 лв.


Alpecin Medicinal Special тоник срещу косопад за чувствителна кожа на скалпа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Aktivátory růstu vlasů в GeGa.bg. Alpecin Medicinal Special тоник срещу косопад за чувствителна кожа на скалпа 200 мл. е произведен от Alpecin и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.10 лв.

Промоционална цена на Alpecin Medicinal Special тоник срещу косопад за чувствителна кожа на скалпа 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.90 лв., намален от 20.00 лв. на 19.10 лв.

Alpecin Medicinal Special, 200 мл. , Тоник и води за коса за мъже, Грижата без изплакване Alpecin Medicinal Special се грижи за незабавна доза интензивна хидратация и подхранване. След измиване дава на косата ви всичко, от което се нуждае в момента, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Помага за изглаждане на косата и възстановяване на естествения блясък и целостта на структурата ѝ. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте тази грижа без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: действа превантивно срещу косопад успокоява раздразнената кожа на главата прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Активни вещества: витамин E, Ефект: стимулация на растежа, успокояване, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: нормален скалп, сърбящ скалп, чувствителен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alpecin
Купи сега19.10 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK