Alphanova Baby Bio почистваща мицеларна вода за тяло и лице за деца от раждането им 500 мл.

Купи сега17.34 лв.20.40 лв.


Alphanova Baby Bio почистваща мицеларна вода за тяло и лице за деца от раждането им 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Facial Cleansers в GeGa.bg. Alphanova Baby Bio почистваща мицеларна вода за тяло и лице за деца от раждането им 500 мл. е произведен от Alphanova и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.34 лв.

Промоционална цена на Alphanova Baby Bio почистваща мицеларна вода за тяло и лице за деца от раждането им 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.06 лв., намален от 20.40 лв. на 17.34 лв.

Alphanova Baby Bio, 500 мл. , Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Децата ви заслужават най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio е разработен специално за нуждите на детската кожа на лицето, затова осигурява всичко, от което се нуждае, за да остане здрава, нежна и без раздразнение. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа нежно почиства кожата от нечистотии прави кожата мека омекотява и подхранва успокоява раздразненията Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С помощта на памучен тампон разтрийте продукта по кожата и оставете да абсорбира. Не изплаквайте.

Активни вещества: алое вера, лайка, Ефект: почистване, успокояване, Тип кожа: нормална, чувствителна, Тип кожа на лицето : нормална, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alphanova
Купи сега17.34 лв.20.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK