Alphanova Kids Bio течен сапун за ръце за деца Strawberry 250 мл.

Купи сега12.66 лв.14.90 лв.


Alphanova Kids Bio течен сапун за ръце за деца Strawberry 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Alphanova Kids Bio течен сапун за ръце за деца Strawberry 250 мл. е произведен от Alphanova и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.66 лв.

Промоционална цена на Alphanova Kids Bio течен сапун за ръце за деца Strawberry 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.24 лв., намален от 14.90 лв. на 12.66 лв.

Alphanova Kids Bio, 250 мл. , Къпане на деца за деца, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Alphanova Kids Bio щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: нежно почиства кожата от нечистотии придава на кожата копринен финес има хидратиращ ефект Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alphanova
Купи сега12.66 лв.14.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK