Alphanova Sun Baby спрей за тен за деца 125 гр.

Купи сега39.95 лв.47.00 лв.


Alphanova Sun Baby спрей за тен за деца 125 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Přípravky na opalování a po opalování в GeGa.bg. Alphanova Sun Baby спрей за тен за деца 125 гр. е произведен от Alphanova и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.95 лв.

Промоционална цена на Alphanova Sun Baby спрей за тен за деца 125 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.05 лв., намален от 47.00 лв. на 39.95 лв.

Alphanova Sun Baby, 125 гр. , Слънцезащитна козметика за деца за деца, За да не страда чувствителната детска кожа при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди, и след това. Продуктът след излагане на слънце Alphanova Sun Baby се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Формулата му е специално разработена за нуждите на децата, като им осигурява възможно най-щадящата и деликатна грижа, която действа благоприятно и на най-чувствителната кожа. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите може да се ползва за лице и тяло продуктът е водоустойчив щадящ е към нежната детска кожа Състав: продуктът е хипоалергенен вегански продукт без алкохол без парфюм съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху кожата преди излагане на слънце. Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.

Консистенция: крем, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alphanova
Купи сега39.95 лв.47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK