Alterna My Hair My Canvas New Beginnings почистващ пилинг за всички видове коса 198 мл.

Купи сега64.00 лв.


Alterna My Hair My Canvas New Beginnings почистващ пилинг за всички видове коса 198 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care в GeGa.bg. Alterna My Hair My Canvas New Beginnings почистващ пилинг за всички видове коса 198 мл. е произведен от Alterna и се предлага от NOTINO.bg на цена 64.00 лв.

Alterna My Hair My Canvas New Beginnings, 198 мл. , Пилинги за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-старателно почистване от това, което могат да осигурят обикновените шампоани? Пилингът за коса Alterna My Hair My Canvas New Beginnings отстранява замърсяванията, омазняването и остатъците от стилизиращи продукти още по-добре, отколкото обикновения шампоан. Освен това избавя скалпа от мъртвите кожни клетки, а благодарение на масажа стимулира и увеличава притока на кръв към космените луковици и така подпомага по-бързия растеж на косата. Оставя скалпа почистен в дълбочина и ви дарява с усещане за свежест. Ще откриете разликата веднага и гарантирано ще се влюбите в него. Характеристики: грижливо почиства косата от замърсяванията и себума премахва от косата остатъците от стилизиращи продукти освобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клетки стимулира кожата на главата и дава усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.

Ефект: ексфолиране, почистване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Alterna
Купи сега64.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK