Ameliorate Transforming Body Cream богат хидратиращ крем за суха или много суха кожа 225 мл.

Виж цената


Ameliorate Transforming Body Cream богат хидратиращ крем за суха или много суха кожа 225 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové krémy в GeGa.bg. Ameliorate Transforming Body Cream богат хидратиращ крем за суха или много суха кожа 225 мл. е произведен от Ameliorate и се предлага от NOTINO.bg

Ameliorate Transforming Body Cream, 225 мл. , Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ameliorate Transforming Body Cream , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: подобрява сухата кожа хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява регенерира кожата нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.

Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Ameliorate
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK