Anastasia Beverly Hills Lip Gloss блясък за устни цвят Tan Rose 4,5 мл.

Купи сега41.76 лв.46.40 лв.


Anastasia Beverly Hills Lip Gloss блясък за устни цвят Tan Rose 4,5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Lesky na rty в GeGa.bg. Anastasia Beverly Hills Lip Gloss блясък за устни цвят Tan Rose 4,5 мл. е произведен от Anastasia Beverly Hills и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.76 лв.

Промоционална цена на Anastasia Beverly Hills Lip Gloss блясък за устни цвят Tan Rose 4,5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.64 лв., намален от 46.40 лв. на 41.76 лв.

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss, 4, 5 мл. , Гланц за устни за жени, Сега можете да се радвате на красиви и сочни устни само за миг благодарение на съчетанието от действието на декоративната козметика и козметиката за грижа. Именно тази комбинация се крие в маслото за устни Anastasia Beverly Hills Lip Gloss , което в една стъпка предлага както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа. Не само покрива устните с гланциран слой, изглажда ги и изравнява повърхността им, но ги глези и им носи дълготрайно усещане за комфорт. Интензивно ги подхранва, придава им влажен вид и предотвратява видимата сухота, нарушаваща безупречния грим. Съдържащите се ценни масла и витамини оставят устните перфектно защитени, подхранени, меки… накратко, готови за целувки! Характеристики: придава по-голям обем на устните блести хидратира и омекотява устните леко оцветява устните Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем. Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора. Оставете да засъхне.

Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Anastasia Beverly Hills
Купи сега41.76 лв.46.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK