Angry Beards Jack Saloon Antiperspirant антиперспирант 150 мл.

Купи сега15.50 лв.


Angry Beards Jack Saloon Antiperspirant антиперспирант 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Deodoranty a antiperspiranty > Antiperspiranty в GeGa.bg. Angry Beards Jack Saloon Antiperspirant антиперспирант 150 мл. е произведен от Angry Beards и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.50 лв.

Angry Beards Jack Saloon Antiperspirant, 150 мл. , Aнтиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Angry Beards Jack Saloon Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест предпазва от раздразнения и успокоява кожата Начин на употреба: Повторете когато и да било през деня при необходимост.

Вид опаковка: спрей, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Angry Beards
Купи сега15.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK