Annayake Balancing Lotion тоник за нормална и суха кожа 150 мл.

Купи сега49.50 лв.


Annayake Balancing Lotion тоник за нормална и суха кожа 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Annayake Balancing Lotion тоник за нормална и суха кожа 150 мл. е произведен от Annayake и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.50 лв.

Annayake Balancing Lotion, 150 мл. , Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Annayake Balancing Lotion ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: предпазва от прекомерно изсушаване на кожата избавя кожата от нечистотии и мазнини подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Ефект: почистване, Регулиране на излишния себум, Хидратация, Тип кожа на лицето : нормална, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Annayake
Купи сега49.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK