Annayake CleanSkin Gentle Makeup Remover лосион за почистване на фон дьо тен за всички типове кожа на лицето 150 мл.

Купи сега48.50 лв.


Annayake CleanSkin Gentle Makeup Remover лосион за почистване на фон дьо тен за всички типове кожа на лицето 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Annayake CleanSkin Gentle Makeup Remover лосион за почистване на фон дьо тен за всички типове кожа на лицето 150 мл. е произведен от Annayake и се предлага от NOTINO.bg на цена 48.50 лв.

Annayake CleanSkin Gentle Makeup Remover, 150 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Annayake CleanSkin Gentle Makeup Remover ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата грижливо премахва всички видове очен грим придава на кожата хидратация на допир кожата е фина и омекотена Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Повтаряйте, докато тампонът остане чист и остатъците от грим са отстранени напълно.

Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Annayake
Купи сега48.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK