ANNY Nail Care Cuticle Remover продукт за премахване на кожичката около ноктите 972 15 мл.

Купи сега16.80 лв.21.00 лв.


ANNY Nail Care Cuticle Remover продукт за премахване на кожичката около ноктите 972 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Péče o nehty в GeGa.bg. ANNY Nail Care Cuticle Remover продукт за премахване на кожичката около ноктите 972 15 мл. е произведен от ANNY и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.80 лв.

Промоционална цена на ANNY Nail Care Cuticle Remover продукт за премахване на кожичката около ноктите 972 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.20 лв., намален от 21.00 лв. на 16.80 лв.

ANNY Nail Care Cuticle Remover, 15 мл. , Грижа за нокти за жени, Продуктът ANNY Nail Care Cuticle Remover гарантира професионална грижа за вашите нокти. Характеристики: премахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктите подхранва ноктите и кожичките на ноктите Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте. После изтрийте с козметичен тампон и избутайте или внимателно отстранете кожичката с ножица за маникюр или нокторезачка.

Ефект: подхранване, Хидратация

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ANNY
Купи сега16.80 лв.21.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK