Apis Natural Cosmetics Fruit Cleansing емулсия за почистване на грим за перфектно почистена кожа 150 мл.

Купи сега13.00 лв.


Apis Natural Cosmetics Fruit Cleansing емулсия за почистване на грим за перфектно почистена кожа 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Apis Natural Cosmetics Fruit Cleansing емулсия за почистване на грим за перфектно почистена кожа 150 мл. е произведен от Apis Natural Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.00 лв.

Apis Natural Cosmetics Fruit Cleansing, 150 мл. , Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Apis Natural Cosmetics Fruit Cleansing напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице ефективно отстранява грима от кожата хидратира и омекотява кожата оставя кожата напълно чиста Начин на употреба: Нанесете върху сухо лице, масажирайте нежно и след това изплакнете с вода.

Ефект: озаряване, подхранване, почистване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Apis Natural Cosmetics
Купи сега13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK