Apis Natural Cosmetics Hello Summer слънцезащитен крем за лице SPF 50 50 мл.

Купи сега15.30 лв.18.00 лв.


Apis Natural Cosmetics Hello Summer слънцезащитен крем за лице SPF 50 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Apis Natural Cosmetics Hello Summer слънцезащитен крем за лице SPF 50 50 мл. е произведен от Apis Natural Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.30 лв.

Промоционална цена на Apis Natural Cosmetics Hello Summer слънцезащитен крем за лице SPF 50 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.70 лв., намален от 18.00 лв. на 15.30 лв.

Apis Natural Cosmetics Hello Summer, 50 мл. , Продукти преди излагане на слънце унисекс, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Apis Natural Cosmetics Hello Summer защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: продуктът е водоустойчив минерални UV филтри – остават на повърхността на кожата и отразяват слънчевите лъчи не оставя бели петна по кожата подготвя кожата на лицето за излагане на слънце Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Активни вещества: арганово масло, Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: със SPF, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Apis Natural Cosmetics
Купи сега15.30 лв.18.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK