Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss концентрирана подмладяваща грижа за стягане на кожата 30 мл.

Купи сега16.57 лв.19.50 лв.


Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss концентрирана подмладяваща грижа за стягане на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss концентрирана подмладяваща грижа за стягане на кожата 30 мл. е произведен от Apis Natural Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.57 лв.

Промоционална цена на Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss концентрирана подмладяваща грижа за стягане на кожата 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.93 лв., намален от 19.50 лв. на 16.57 лв.

Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: ефективно хидратира и подхранва помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява еластичността на кожата възстановява свежестта и младежката красота на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: витамин B, ниацинамид, хиалуронова киселина, Ефект: anti-age, озаряване, подсилване, регенерация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Apis Natural Cosmetics
Купи сега16.57 лв.19.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK