Apivita Bee Sun Safe хидратиращо олио за изтощена от слънце коса 100 мл.

Купи сега19.53 лв.27.90 лв.


Apivita Bee Sun Safe хидратиращо олио за изтощена от слънце коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. Apivita Bee Sun Safe хидратиращо олио за изтощена от слънце коса 100 мл. е произведен от APIVITA и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.53 лв.

Промоционална цена на Apivita Bee Sun Safe хидратиращо олио за изтощена от слънце коса 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.37 лв., намален от 27.90 лв. на 19.53 лв.

Apivita Bee Sun Safe, 100 мл. , Защита на косата от слънце за жени, Вредните UV лъчи лишават косата от нейния блясък и здрав вид. Защото разлагат най-важния елемент на косъма – кератина, с което безвъзвратно увреждат структурата му. Защитният продукт Apivita Bee Sun Safe предлага на косата и на скалпа същата грижа, която слънцезащитният крем осигурява за кожата на лицето и тялото. Обгръща косата в тънък филм и той действа като бариера, през която вредните лъчи не достигат до косъма. Така помага на косата, изложена на слънце, да остане хидратирана, пълна с жизненост и без увреждане. Характеристики: хидратира косата при излагане на слънце придава на косата финес и мекота косата има блясък и е гладка на допир подхранва косата в дълбочина прави косата гладка ухае прекрасно Начин на употреба: Нанасяйте равномерно върху влажна коса. Не изплаквайте.

Вид масло: cмес масла, други растителни масла, Ефект: Блясък и мекота, озаряване, подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: APIVITA
Купи сега19.53 лв.27.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK