Apivita Beevine Elixir Replenishing Face Oil подхранващо масло за лице с ревитализиращ ефект 30 мл.

Купи сега56.50 лв.


Apivita Beevine Elixir Replenishing Face Oil подхранващо масло за лице с ревитализиращ ефект 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Apivita Beevine Elixir Replenishing Face Oil подхранващо масло за лице с ревитализиращ ефект 30 мл. е произведен от APIVITA и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.50 лв.

Apivita Beevine Elixir Replenishing Face Oil, 30 мл. , Масла за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Маслото за лице Apivita Beevine Elixir Replenishing Face Oil допълва чудесно рутината ви – дарява кожата с екстра доза подхранване и се грижи да я направи по-мека. Характеристики: бързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнота ефективно хидратира и омекотява възстановява еластичността на кожата оставя лицето кадифено меки регенерира и хидратира ревитализира и забавя процеса на стареене на кожата предпазва кожата от вредните външни влияния Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Може да се нанася и по косата.

Активни вещества: колаген, Вид масло: eтерични масла, Ефект: anti-age, озаряване, повдигане, подсилване, подхранване, предпазва от външните влияния, ревитализация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Не съдържа: без комедогенни добавки, без силикони, без сулфати, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: APIVITA
Купи сега56.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK