Apivita Lip Care Bee Princess хидратиращ балсам за устни за деца 4.4 гр.

Купи сега8.80 лв.11.00 лв.


Apivita Lip Care Bee Princess хидратиращ балсам за устни за деца 4.4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o rty a okolí > Balzámy na rty в GeGa.bg. Apivita Lip Care Bee Princess хидратиращ балсам за устни за деца 4.4 гр. е произведен от APIVITA и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.80 лв.

Промоционална цена на Apivita Lip Care Bee Princess хидратиращ балсам за устни за деца 4.4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.20 лв., намален от 11.00 лв. на 8.80 лв.

Apivita Lip Care Bee Princess, 4. 4 гр. , Грижа за кожата за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Apivita Lip Care Bee Princess е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави устните меки и нежни поправя напуканите устни моментално създава комфорт на кожата ухае прекрасно Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.

Активни вещества: бамбуково масло, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: APIVITA
Купи сега8.80 лв.11.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK