Arganicare Organic Prickly Pear масло от опунция студено пресовано за лице, тяло и коса 30 мл.

Купи сега33.15 лв.39.00 лв.


Arganicare Organic Prickly Pear масло от опунция студено пресовано за лице, тяло и коса 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Arganicare Organic Prickly Pear масло от опунция студено пресовано за лице, тяло и коса 30 мл. е произведен от Arganicare и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.15 лв.

Промоционална цена на Arganicare Organic Prickly Pear масло от опунция студено пресовано за лице, тяло и коса 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.85 лв., намален от 39.00 лв. на 33.15 лв.

Arganicare Organic Prickly Pear, 30 мл. , Масла за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Маслото за лице Arganicare Organic Prickly Pear допълва чудесно рутината ви – дарява кожата с екстра доза подхранване и се грижи да я направи по-мека. Характеристики: подхранва косата в дълбочина действа против накъсване на косата грижи се за лицето, кожата и косата регенерира и хидратира Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.

Активни вещества: витамин E, Вид масло: масло от бодлива круша, Ефект: anti-age, детоксикация, подхранване, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, суха, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Arganicare
Купи сега33.15 лв.39.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK