Armaf Club de Nuit Man Intense Deodorant Stick дезодорант стик за мъже 75 гр.

Купи сега24.90 лв.


Armaf Club de Nuit Man Intense Deodorant Stick дезодорант стик за мъже 75 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Deodoranty a antiperspiranty в GeGa.bg. Armaf Club de Nuit Man Intense Deodorant Stick дезодорант стик за мъже 75 гр. е произведен от Armaf и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.90 лв.

Armaf Club de Nuit Man Intense Deodorant Stick, 75 гр. , Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Armaf Club de Nuit Man Intense Deodorant Stick предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ще зарадва всеки мъж предпазва от неприятната миризма

Вид аромат: Дървесни, Пикантни, Вид опаковка: cтик против изпотяване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Armaf
Купи сега24.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK