Armani He Б.О. мъжки парфюм EDT

Купи сега67.00 лв.


Armani He Б.О. мъжки парфюм EDT, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Armani в GeGa.bg. Armani He Б.О. мъжки парфюм EDT е произведен от Armani и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 67.00 лв.

за мъже С Emporio Armani He италианският дизайнер Giorgio Armani се доближава до модерното съвършенство. Екзотичната комбинация започва със свеж дъх на зелен градински чай, японско юзу и кардамон, разкрива мека земна сърцевина на ветивер, и завършва с дървесната основа на кедър, сандалово дърво и мускус. Ароматът е фин, съвременен и привличащ. Този парфюм е предназначен за елегантните мъже със собствен стил, които умеят да ценят истинското качество. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка. Име на продукт: Armani He Б. О. Категория: Нишови Парфюми Описание: Тоалетна вода

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Armani
Купи сега67.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK