Armani Si Passione Б.О.

Виж цената


Armani Si Passione Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Armani в GeGa.bg. Armani Si Passione Б.О. е произведен от Armani и се предлага от Parfumi-shop.net

През декември 2017 г. Armani пуска ново издание на парфюм "Sì" от 2013 г. , представен от актрисата Кейт Бланшет. Sì Passione е интерпретация на оригинала, която му придава ново измерение - описан като "неустоима комбинация от благодат, сила и независим дух". Обявен като интензивен, безкомпромисен аромат, той е предназначен за уверената жена, която се осмелява да каже "да" и да въплъти червения ефект на червената бутилката. " Sì Passione е светъл и чувствен парфюм, който излъчва увереност, съблазняване и сила. " Sí Passione се отваря с нотки на пикантен розов пипер, с ударна доза адреналин. Крушовото сърце бие страстно с роза и жасмин, за да създаде мощен аромат, като привидно крехка жена, която показва невероятна сила, когато се ръководи от страст. Добавянето на хелиотроп прави този парфюм пристрастяващ и действа като покана за самодоволство и удовлетворение. Топлата и чувствена ванилия, заедно с кедрово дърво придават самоувереност на аромата. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Armani
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK