AROMATICA Calendula Comforting успокояващ и регенериращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 150 мл.

Купи сега49.89 лв.58.70 лв.


AROMATICA Calendula Comforting успокояващ и регенериращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. AROMATICA Calendula Comforting успокояващ и регенериращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 150 мл. е произведен от AROMATICA и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.89 лв.

Промоционална цена на AROMATICA Calendula Comforting успокояващ и регенериращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.81 лв., намален от 58.70 лв. на 49.89 лв.

AROMATICA Calendula Comforting, 150 мл. , Кремове за лице за жени, Кремът за лице AROMATICA Calendula Comforting предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: регенерира и витализира интензивно хидратира регенерира защитната бариера на кожата успокоява раздразненията и зачервяванията Състав: вегански продукт продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Активни вещества: алое вера, бамбуково масло, невен, розмарин, серамиди, Ефект: подхранване, регенерация, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : aтопична и дерматична кожа, за всеки тип кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AROMATICA
Купи сега49.89 лв.58.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK