ARTDECO Eye Liner Kajal молив за очи цвят 22.04 Forest Brown 1.1 гр.

Купи сега9.52 лв.11.20 лв.


ARTDECO Eye Liner Kajal молив за очи цвят 22.04 Forest Brown 1.1 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Tužky na oči в GeGa.bg. ARTDECO Eye Liner Kajal молив за очи цвят 22.04 Forest Brown 1.1 гр. е произведен от Artdeco и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.52 лв.

Промоционална цена на ARTDECO Eye Liner Kajal молив за очи цвят 22.04 Forest Brown 1.1 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.68 лв., намален от 11.20 лв. на 9.52 лв.

ARTDECO Eye Liner Kajal, 1. 1 гр. , Моливи и очни линии за жени, Очната линия ARTDECO Eye Liner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава широка и тясна линия линията е устойчива на изтриване лесно се нанася – подходяща и за начинаещи Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.

Цвят: кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Artdeco
Купи сега9.52 лв.11.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK