Arval IlSole мляко за тяло за след слънце за успокояване на кожата 400 мл.

Купи сега61.20 лв.72.00 лв.


Arval IlSole мляко за тяло за след слънце за успокояване на кожата 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Arval IlSole мляко за тяло за след слънце за успокояване на кожата 400 мл. е произведен от Arval и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.20 лв.

Промоционална цена на Arval IlSole мляко за тяло за след слънце  за успокояване на кожата 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.80 лв., намален от 72.00 лв. на 61.20 лв.

Arval IlSole, 400 мл. , Продукти за след слънце за жени, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце Arval IlSole се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: интензивно хидратира подхранва кожата успокоява кожата след слънчеви бани моментално успокоява кожата

Ефект: успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Arval
Купи сега61.20 лв.72.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK