Ashleigh & Burwood London Egyptian Sunset kаталитична ароматизираща лампа 16x10 cm 1 бр.

Виж цената


Ashleigh & Burwood London Egyptian Sunset kаталитична ароматизираща лампа 16x10 cm 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Katalytické lampy a náplně > Katalytické lampy в GeGa.bg. Ashleigh & Burwood London Egyptian Sunset kаталитична ароматизираща лампа 16x10 cm 1 бр. е произведен от Ashleigh & Burwood London и се предлага от NOTINO.bg

Ashleigh & Burwood London Egyptian Sunset, 1 бр. , Каталитични лампи Ароматизатори за дома, Каталитичната лампа Ashleigh & Burwood London Egyptian Sunset е идеално допълнение в дома, в офиса, в хотел и уелнес център. Тайната на каталитичната лампа е заложена на принципа на каталитичната реакция – горене без пламък. Лампата е предназначена както за ароматизиране, така и за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения. Характеристики: Може спокойно да се остави без надзор Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция. В опаковката не е включен пълнител за каталитична лампа.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Ashleigh & Burwood London
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK