Astrid Sun олио за загар SPF 30 стимулира добиването на тен 200 мл.

Купи сега15.89 лв.18.70 лв.


Astrid Sun олио за загар SPF 30 стимулира добиването на тен 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky před opalováním в GeGa.bg. Astrid Sun олио за загар SPF 30 стимулира добиването на тен 200 мл. е произведен от Astrid и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.89 лв.

Промоционална цена на Astrid Sun олио за загар SPF 30 стимулира добиването на тен 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.81 лв., намален от 18.70 лв. на 15.89 лв.

Astrid Sun, 200 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Astrid Sun подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: поддържа здравословен тен придава на кожата необходимата хидратация Състав: дерматологично тествано Начин на употреба: Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.

Ефект: Хидратация, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Astrid
Купи сега15.89 лв.18.70 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK