Attitude Little Leaves Watermelon & Coco спрей за по-лесно разресване на косата за деца 240 мл.

Купи сега14.96 лв.17.60 лв.


Attitude Little Leaves Watermelon & Coco спрей за по-лесно разресване на косата за деца 240 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Pro děti > Pro snadné rozčesávání в GeGa.bg. Attitude Little Leaves Watermelon & Coco спрей за по-лесно разресване на косата за деца 240 мл. е произведен от ATTITUDE и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.96 лв.

Промоционална цена на Attitude Little Leaves Watermelon & Coco спрей за по-лесно разресване на косата за деца 240 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.64 лв., намален от 17.60 лв. на 14.96 лв.

Attitude Little Leaves Watermelon & Coco, 240 мл. , За лесно разресване за деца, Заради заплитането на косата процесът на разресване може да бъде изключително неприятен за малките деца. За щастие тук е продуктът Attitude Little Leaves Watermelon & Coco, който веднага омекотява детската косичка, справя се със заплитането и гарантира лесно и безболезнено разресване без скубане. Така превръща плашещото преди задължение в приятна и забавна дейност, на която детето истински се радва. Формулата му, приспособена към специфичните детски нужди, осигурява на косата необходимата грижа, а благодарение на щадящите си съставки не предизвиква нежелано изсушаване и раздразнение. Характеристики: ухае приятно помага за лесното сресване и изглаждане на косата пази косата от външни вредни влияния след употреба косата е фина и мека придава блясък на косата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, изглаждане на косата, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ATTITUDE
Купи сега14.96 лв.17.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK