Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle освежаващ дезодорант за интимните части 100 мл.

Купи сега19.60 лв.


Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle освежаващ дезодорант за интимните части 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Deodoranty a antiperspiranty > Deodoranty в GeGa.bg. Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle освежаващ дезодорант за интимните части 100 мл. е произведен от Australian Bodycare и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.60 лв.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle, 100 мл. , Интимна хигиена за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: придава дълготрайно усещане за свежест не дразни придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма Състав: вегански продукт Начин на употреба: Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.

Активни вещества: масло от чаено дърво, Вид опаковка: спрей, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Australian Bodycare
Купи сега19.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK