Australian Gold Rapid Tanning Intensifier тоалетно мляко за тяло за ускоряване на тена 15 мл.

Купи сега9.00 лв.


Australian Gold Rapid Tanning Intensifier тоалетно мляко за тяло за ускоряване на тена 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky před opalováním в GeGa.bg. Australian Gold Rapid Tanning Intensifier тоалетно мляко за тяло за ускоряване на тена 15 мл. е произведен от Australian Gold и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.00 лв.

Australian Gold Rapid Tanning Intensifier, 15 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Australian Gold Rapid Tanning Intensifier подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: ускорява естествения процес за придобиване на тен удължава загорелия вид придава на кожата необходимата хидратация Начин на употреба: Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.

Ефект: Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Australian Gold
Купи сега9.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK