Australian Gold RAYsistant Deviously Eyebrow маркер за вежди Medium 6,6 гр.

Купи сега33.60 лв.42.00 лв.


Australian Gold RAYsistant Deviously Eyebrow маркер за вежди Medium 6,6 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Obočí > Tužky na obočí в GeGa.bg. Australian Gold RAYsistant Deviously Eyebrow маркер за вежди Medium 6,6 гр. е произведен от Australian Gold и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.60 лв.

Промоционална цена на Australian Gold RAYsistant Deviously Eyebrow маркер за вежди Medium 6,6 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.40 лв., намален от 42.00 лв. на 33.60 лв.

Australian Gold RAYsistant Deviously Eyebrow, 6, 6 гр. , Оформяне на вежди за жени, Моливът за вежди Australian Gold RAYsistant ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди. Характеристики: продуктът е водоустойчив дълготраен ефект гарантира прецизно оформяне на веждите за кратко време придава дълбок израз на вашия поглед Начин на употреба: С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.

Цветове бои за коса: кестеняв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Australian Gold
Купи сега33.60 лв.42.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK