Australian Gold Spray Oil Sunscreen олио спрей за тяло SPF 15 237 мл.

Купи сега47.00 лв.


Australian Gold Spray Oil Sunscreen олио спрей за тяло SPF 15 237 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Australian Gold Spray Oil Sunscreen олио спрей за тяло SPF 15 237 мл. е произведен от Australian Gold и се предлага от NOTINO.bg на цена 47.00 лв.

Australian Gold Spray Oil Sunscreen, 237 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Australian Gold Spray Oil Sunscreen защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: подхранва кожата и се грижи за нея продуктът е водоустойчив предпазва кожата от UVA и UVB лъчите Състав: без алкохол Начин на употреба: Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Вид опаковка: спрей, Ефект: предпазва от външните влияния, Консистенция: олио, Слънцезащитен фактор: средна защита (SPF 15 – SPF 25), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Australian Gold
Купи сега47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK