Avène Skin Care лосион за околочния контур за чувствителна кожа на лицето 125 мл.

Виж цената


Avène Skin Care лосион за околочния контур за чувствителна кожа на лицето 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Makeup Removers в GeGa.bg. Avène Skin Care лосион за околочния контур за чувствителна кожа на лицето 125 мл. е произведен от Avene и се предлага от NOTINO.bg

Avène Skin Care, 125 мл. , Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Avène Skin Care ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим има успокояващ ефект офталмологично тествано продуктът е некомедогенен Състав: без парфюм Начин на употреба: Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии. Не изплаквайте.

Ефект: успокояване, Не съдържа: без комедогенни добавки, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Avene
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK