Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist защитна мъгла за бързо омазняваща се коса 100 мл.

Купи сега81.60 лв.96.00 лв.


Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist защитна мъгла за бързо омазняваща се коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Balzámy na vlasy в GeGa.bg. Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist защитна мъгла за бързо омазняваща се коса 100 мл. е произведен от Aveda и се предлага от NOTINO.bg на цена 81.60 лв.

Промоционална цена на Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist защитна мъгла за бързо омазняваща се коса 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.40 лв., намален от 96.00 лв. на 81.60 лв.

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist, 100 мл. , Балсами за коса за жени, Има ли нужда косата ви от незабавна „спасителна акция“ под формата на грижа, която е по-интензивна от онази, която може да предложи балсамът? Балсамът за коса Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist помага на косата ви да се върне във форма, справя се с уврежданията и възвръща здравия вид. За разлика от обикновените балсами действа не само на повърхността на косъма, но прониква и дълбоко в структурата му, където се справя с по-сериозни проблеми, отколкото обикновеното изсушаване и отслабване след измиване с шампоан. Освен хидратиращата и омекотяваща грижа, необходима след измиване, се грижи и за интензивното подхранване в дълбочина, укрепва и подпомага възстановяването. Оставя косата прелестно нежна, със здрав блясък и лесна за разресване. Характеристики: предпазва косата от увреждане възстановява косъма заздравява и изглажда повърхността на косъма придава на косата мекота и жизненост Състав: без силикони вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху скалпа и косата, от корени към върховете. Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.

Активни вещества: витамин E, кофеин, розмарин, Ефект: Блясък и мекота, предпазва от външните влияния, регенерация, Регулиране на излишния себум, успокояване, Не съдържа: без силикони, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Aveda
Купи сега81.60 лв.96.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK