Aveeno Baby Calming Comfort детско мляко за тяло за добър сън 150 бр.

Купи сега11.73 лв.13.80 лв.


Aveeno Baby Calming Comfort детско мляко за тяло за добър сън 150 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Aveeno Baby Calming Comfort детско мляко за тяло за добър сън 150 бр. е произведен от Aveeno и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.73 лв.

Промоционална цена на Aveeno Baby Calming Comfort детско мляко за тяло за добър сън 150 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.07 лв., намален от 13.80 лв. на 11.73 лв.

Aveeno Baby Calming Comfort, 150 бр. , Детска грижа за тяло за деца, Продуктът нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: лесно се втрива и бързо попива хидратира и омекотява детската кожа поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.

Ефект: подхранване, успокояване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Aveeno
Купи сега11.73 лв.13.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK