Avon Today Tomorrow Always The Moment парфюмирано мляко за тяло за жени 125 мл.

Купи сега8.40 лв.10.50 лв.


Avon Today Tomorrow Always The Moment парфюмирано мляко за тяло за жени 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Avon Today Tomorrow Always The Moment парфюмирано мляко за тяло за жени 125 мл. е произведен от AVON и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.40 лв.

Промоционална цена на Avon Today Tomorrow Always The Moment парфюмирано мляко за тяло за жени  125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.10 лв., намален от 10.50 лв. на 8.40 лв.

Avon Today Tomorrow Always The Moment, 125 мл. , Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Avon Today Tomorrow Always The Moment ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: изключително подходящ за подарък, заедно с аромата добре се нанася, лесно абсорбира не оставя мазнен филм по кожата осигурява дълготрайна хидратация и еластичност Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Вид аромат: Цветни, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: AVON
Купи сега8.40 лв.10.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK