Babor Ampoule Concentrates Pollution Protect регенериращ серум, защитаващ от външното замърсяване 7x2 мл.

Купи сега91.46 лв.107.60 лв.


Babor Ampoule Concentrates Pollution Protect регенериращ серум, защитаващ от външното замърсяване 7x2 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Babor Ampoule Concentrates Pollution Protect регенериращ серум, защитаващ от външното замърсяване 7x2 мл. е произведен от BABOR и се предлага от NOTINO.bg на цена 91.46 лв.

Промоционална цена на Babor Ampoule Concentrates Pollution Protect регенериращ серум, защитаващ от външното замърсяване 7x2 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 16.14 лв., намален от 107.60 лв. на 91.46 лв.

Babor Ampoule Concentrates Pollution Protect, 7x2 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Babor Ampoule Concentrates е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: предпазва кожата от вредните външни влияния възстановява свежестта и младежката красота на кожата омекотява Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Ефект: предпазва от външните влияния, Кога да се нанася: дневен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BABOR
Купи сега91.46 лв.107.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK