BABOR Skinovage Calming Cream успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 50 мл.

Купи сега120.87 лв.142.20 лв.


BABOR Skinovage Calming Cream успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. BABOR Skinovage Calming Cream успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 50 мл. е произведен от BABOR и се предлага от NOTINO.bg на цена 120.87 лв.

Промоционална цена на BABOR Skinovage Calming Cream успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 21.33 лв., намален от 142.20 лв. на 120.87 лв.

BABOR Skinovage Calming Cream, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице BABOR Skinovage Calming Cream подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: подмладява кожата и й придава енергия регенерира и витализира успокоява раздразненията и зачервяванията Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: ревитализация, регенерация, уеднаквяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BABOR
Купи сега120.87 лв.142.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK