Baby Einstein Stack & Stream Octopus чашки за редене за деца 3 m+ 5 бр.

Купи сега16.15 лв.19.00 лв.


Baby Einstein Stack & Stream Octopus чашки за редене за деца 3 m+ 5 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. Baby Einstein Stack & Stream Octopus чашки за редене за деца 3 m+ 5 бр. е произведен от Baby Einstein и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.15 лв.

Промоционална цена на Baby Einstein Stack & Stream Octopus чашки за редене за деца 3 m+ 5 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.85 лв., намален от 19.00 лв. на 16.15 лв.

Baby Einstein Stack & Stream Octopus, 5 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Baby Einstein Stack & Stream Octopus не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката може да се сгъва и разгъва ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето

Цвят: бял, жълт, лилав, син, червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Baby Einstein
Купи сега16.15 лв.19.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK