Baby Einstein Star Bright Symphony™ играчка за подреждане с мелодия 0 m+ 1 бр.

Купи сега34.68 лв.40.80 лв.


Baby Einstein Star Bright Symphony™ играчка за подреждане с мелодия 0 m+ 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. Baby Einstein Star Bright Symphony™ играчка за подреждане с мелодия 0 m+ 1 бр. е произведен от Baby Einstein и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.68 лв.

Промоционална цена на Baby Einstein Star Bright Symphony™ играчка за подреждане с мелодия 0 m+ 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.12 лв., намален от 40.80 лв. на 34.68 лв.

Baby Einstein Star Bright Symphony™, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Baby Einstein Star Bright Symphony™ не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание приятна успокояваща мелодия успокоява детето и развива слуха му лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени

Цвят: жълт, зелен, лилав, син, червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Baby Einstein
Купи сега34.68 лв.40.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK