BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball контрастна играчка за окачане с малко огледало 3 m+ 1 бр.

Купи сега24.39 лв.28.70 лв.


BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball контрастна играчка за окачане с малко огледало 3 m+ 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball контрастна играчка за окачане с малко огледало 3 m+ 1 бр. е произведен от BABY FEHN и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.39 лв.

Промоционална цена на BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball контрастна играчка за окачане с малко огледало 3 m+ 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.31 лв., намален от 28.70 лв. на 24.39 лв.

BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание шумящите материи привличат детското внимание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето включени са и писукащи елементи може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени

Цвят: жълт, оранжев, син, червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BABY FEHN
Купи сега24.39 лв.28.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK