BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl играчка за подреждане 6 m+ 1 бр.

Купи сега23.71 лв.27.90 лв.


BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl играчка за подреждане 6 m+ 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl играчка за подреждане 6 m+ 1 бр. е произведен от BABY FEHN и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.71 лв.

Промоционална цена на BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl играчка за подреждане 6 m+ 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.19 лв., намален от 27.90 лв. на 23.71 лв.

BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание успокоява детето и развива слуха му лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени

Цвят: жълт, син, червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BABY FEHN
Купи сега23.71 лв.27.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK